Bun venit !

Christian Fish/Cross Ai ajuns pe o pagina anexa - extensie la cele 4 pagini principale administrate de Familia Crestina!

20080203

Din nou, NU avortului !

Continuare din pagina de Opinii
Aţi auzit deja? Spirala nu este o soluţie!
Modul de acţionare al fiecărei spirale este avortiv, chiar şi cele de cupru! Testele beta-HCG timpurii de stabilire a sarcinii, care arată că femeia este gravidă încă înainte de lipsa menstruaţiei, au dovedit că femeile care au purtat spirala şi au avut relaţii sexuale, au rămas însărcinate în medie de câteva ori pe an. Insă spirala împiedică nidarea fătului, şi astfel fătul moare, de cele mai multe ori, după una sau două săptămâni.Fecundaţia are loc cu aproximativ două săptămâni înaintea menstruaţiei care va lipsi. Spirala ucide fătul, cel mai adesea înainte de menstruaţia aşteptată. în această situaţie, hemoragia totuşi apare, astfel încât femeia, care fusese însărcinată, poate crede că, de fapt nu a fost. Dar, uciderea unui copil mai mic sau mai mare este la fel de mare păcat şi aceasta nu este voie să se facă!Uneori se întâmplă că, luptând pentru viaţă, fătul totuşi se nidează, astfel că nu mai are loc menstruaţia. în acest caz spirala încearcă să elimine fătul, chiar după nidare. Deci să luăm aminte că avortul nu este permis nici într-o asemenea situaţie, iar viaţa copilului trebuie păstrată!Spirala este un corp străin, şi de aceea intervine o reacţie a organismului. Din cauza prezenţei spiralei apar infecţii care se pot extinde în trompă şi chiar în interiorul abdomenului, în trompă pot apărea aderenţe, care cauzează obstrucţie şi, deseori infertilitatea sau sarcini atopice.Puroiul trece din trompa uterină şi în peritoneum cauzându-i inflamaţia. În aceste cazuri, poate avea loc foarte uşor infectarea sângelui (septicemie), femeia putând să moară în chinuri îngrozitoare. Spirala poate cauza dureri, sângerări grave şi anemie, în cazul anemiei, femeile devin palide şi nervoase, îşi pierd puterea de concentrare, obosesc repede, au ameţeli şi chiar leşină. Uneori se întâmplă că spirala perforează uterul. Definiţia spiralei ar putea fi următoarea: un şarpe, pe care unele femei îl poartă sub inimă; acest şarpe se hrăneşte cu copii, îmbolnăvind femeia sănătoasă! In Statele Unite, unele firme care produc spirale au dat faliment deoarece au trebuit să plătească despăgubiri femeilor care au suferit urmări. Au mai rămas însă câteva firme care exportă spirala în alte ţări.
Pilula nu este o soluţie!

Pilula anti-baby conţine hormoni sintetici, care de asemenea aduce diferite boli. Din cauza pilulelor, femeile sunt predispuse la cancer de piele, rnamar şi uterin, la pericolul de hemoragie cerebrală şi infarct miocardic; sunt mult mai predispuse infecţiilor, deoarece hormonii din pilulă seamănă cu aşa numitul corticosteroid (ceea ce înseamnă că ei suprimă sistemul imunitar).Pilula afectează nervii optici, ficatul şi cauzează perturbări în coagularea sângelui. Femeile care folosesc pilula sunt predispuse flebitelor şi pericolului formării de trombi, care, conduşi prin sistemul circulator, pot cauza embolii pulmonare, cerebrale etc.
Menţionăm mai jos cele patru moduri în care acţionează pilula:
- Împiedică ovulaţia (eliberarea ovulului), cu toate că de multe ori ovulaţia se produce în ciuda înghiţirii pilulelor de orice fel. La primele pilule, la sfârşitul anilor '60, ovulaţia avea loc în timpul consumării a 2-10 % cutii cu pilule. Pilulele actuale conţin o cantitate mai mică de hormoni decât pilulele anterioare şi, în consecinţă, ovulaţia are loc mult mai des.
-Pilula dăunează mucusului colului uterin, iar ca,. urmare, acesta îngreunează penetrarea spermatozoizilor. Este însă sigur că, chiar dacă mucusul este afectat, spermatozoizi pot pătrunde spre celula ou. Aceasta înseamnă că, folosind orice tip de pilule, fecundarea oului totuşi poate avea loc. Cel mai des în aceste cazuri, fătul moare din cauza următoarelor efecte ale pilulei:
-Pilula deteriorează mucoasa uterină, care se subţiază, şi nu mai are destule glande şi hrană (glycogen) pentru copil. Acesta moare de foame, în timp ce mama sa râde, se plimbă, vorbeşte sau mănâncă.
-Aşa numitul "factor tubar": Pilula deteriorează dinamica trompei, astfel încât fetiţa sau băieţelul conceput adeseori nu poate ajunge la timp în uter. Din această cauză, copilul uneori moare.Având în vedere faptul că pilulele omoară fătul încă înainte de lipsa menstruaţiei, femeia totuşi sângerează crezând că nici nu a fost gravidă, dar de fapt ea a fost. Daca auziţi că vreo femeie a consumat pilule anti-baby şi totuşi a observat că din lipsa menstruaţiei este gravidă, spuneţi-i că fătul se va naşte sănătos, dar să înceteze imediat luarea pilulelor.Trebuie să subliniem făptui că pilula nu este o soluţie nici pentru femeile cu cicluri lunare haotice. Iregularitatea ciclului, de cele mai multe ori, nu este boală. Menstruaţia poate să întârzie datorită întârzierii ovulaţiei în luna respectivă, ca urmare a unor situaţii stresante. Pilula nu vindecă ciclurile haotice şi nu îmbunătăţeşte situaţia. Hemoragia care apare atunci când încetează luarea pilulelor nu este o menstruaţie adevărată. După întreruperea luării pilulelor, situaţia este ca şi cea anterioară, numai că pilula a adus multe consecinţe negative menţionate şi ne menţionate. In cazul care o femeie este cu adevărat bolnavă, de exemplu dacă are o tumoare a glandei pituitare (hipofiza), pilula nu face altceva decât să amâne diagnosticarea corectă deci şi tratamentul. Când se folosesc Depo-Provera, implanturi, diferite mijloace de după relaţiile sexuale etc., fecundarea are, de asemenea, loc şi aceste mijloace în mod automat ucid pruncii. Toate acestea dăunează foarte mult sănătăţii femeii.Argumentele amintite mai sus arată că există diferite mijloace fals numite "anticoncepţionale".Chiar clacă sunt folosite, fecundarea are loc, iar aceste mijloace omoară pruncii în primele zile ale vieţii lor. Aceste mijloace ucid aproximativ acelaşi număr de copii ca si avorturile aşa-numite "chirurgicale". Nu demult s-a găsit mijloacele care omoară spermatozoizii şi care conţin "nonoxynol 9" (cele mai multe conţin această substanţă), pot cauza moartea pruncului, atunci când fecundarea are loc în ciuda folosiri lor. Trebuie să ne ferim de instituţiile internaţionale rele care prin diferite metode atacă ţările cu otrăvurile avortului, contracepţiei, sterilizării, a mentalităţii împotriva vieţii, familiei şi a castităţii, având colaboratorii săi Iuda, Heroda şi Pilat în ţările victime. Asupra acestui rău atenţionază şi Papa Ioan Paul al-II-lea în enciclica sa "Evanghelia vieţii" numind activitatea lor "conspiraţia împotriva vieţii". (E.V., p. 17). Sterilizarea, metodele avortive şi de contracepţie au devenit arme de luptă împotriva credinţei, a vieţii, a familiei, sănătăţii şi a moralei.
Soluţia există!

Soluţia este să iubim copiii, să fim generoşi faţă de ei, iar nu să ne fie frică de ei. Pentru copii, merită să facem sacrificii. Trebuie să păstrăm castitatea înainte de căsătorie şi fidelitatea în căsnicie, să respectăm faptul că sexualitatea umană nu poate fi folosită în afara căsătoriei binecuvântată de Dumnezeu şi care este indisolubilă. Contracepţia, sterilizarea, uciderea copiilor şi fecundarea artificială (însemănarea, fecundarea în eprubetă...), în urma căreia a avut loc concepţia fără raportul conjugal caracteristic sunt păcate, iar păcatele sunt întotdeauna interzise. Trebuie să înţeleagă că nu trebuie să lucreze împotriva lui Dumnezeu şi a poruncilor Sale. În cazul motivelor justificate de evitarea concepţiei se acceptă abstinenţa în zilele fertile ale femeii. Zilele fertile şi nefertile ale femeii se pot astăzi stabili simplu şi cu siguranţă, chiar şi în ciclurile neregulate, cu ajutorul metodei Billings sau metodei simpto-termice. Metodele naturale nu costă nimic, nu dăunează sănătăţii şi sunt mai sigure decât cele artificiale.Nu participaţi şi nu permiteţi procedurile de diagnostic prenatal cu intenţia de a detecta şi de a ucide un copil bolnav! Ceea ce nu este îngăduit să-i faci unui copil născut bolnav, nu este îngăduit să-i faci nici bolnavului încă ne născut! Nu există nici o deosebire între omul născut şi cel ne născut. Singura deosebire constă doar în locul în care acesta se află. Nu locul îl face pe om. Omul este om, este fetiţă sau băiat, chiar din momentul conceperii sale!De aceea, indiferent de situaţia în care a fost conceput, indiferent de condiţiile de mediu, dacă copilul a fost dorit sau nu, dacă este sănătos sau bolnav, întotdeauna, iubeşte copilul şi lasă-l să trăiască!Următorul exemplu pentru noi este Ioan Botezătorul care s-a dus cu curaj la regele Herod şi i-a spus să nu greşească chiar şi cu preţul vieţii sale şi astfel trebuie şi noi să spunem şi să scriem farmaciştilor, doctorilor, surorilor medicale, ziariştilor, oamenilor din conducere, politicienilor şi altora care greşesc, să nu participe în lanţul morţii şi a păcatului, să se renunţe la rău şi să se căiască. Dacă ştiţi că cineva foloseşte spirale, pilule şi alte mijloace împotriva copiilor, spuneţi-i cât este de dăunător şi că aceasta nu este voie. Dacă auziţi că vreo femeie este gravidă angajaţi-vă pentru ocrotirea vieţii copilului ne născut.
Articol preluat din www.crestinul.ro

Niciun comentariu: